• _G7A8348
  • _G7A8267
  • _G7A8274

Xiamen Rex Technology Co., Ltd. punika pabrik sing specialized ing layanan bisnis lan produksi International. We utamané nyedhiyani serivces saka jamur, injeksi, diecasting, stamping, etc. We duwe 2 pabrik, Baihaoze Precision Machinery utamané melu layanan Processing logam lan Baihaoze Mold utamané melu jamur lan saliyane production.In kanggo layanan siji-mandeg saka desain , rancangan, jamur, produksi lan asembly. Rex uga menehi layanan Nilai-ditambahake, kayata support engineering, desain saran, dandan teknologi, test fungsi, sampel free, etc .. Iku mbantu customer kanggo ngurangi biaya lan nambah kualitas produk.

 

Layanan kita

    Works kita

    proyèk anyar

    Iki project produk reresik kang sadean kanggo Jepang. We kasedhiya Optimization desain lan pungkasanipun project iki teka kanggo pasar karo budget kurang.

    ndeleng liyane
    Tampilan Online Chat!