• _G7A8348
  • _G7A8267
  • _G7A8274

Xiamen Rex Téhnologi Co., Ltd. nyaéta pabrik nu husus dina jasa bisnis jeung produksi International. Urang utamana nyadiakeun serivces kapang, suntik, diecasting, stamping, jsb Urang gaduh 2 pabrik, Baihaoze Precision mesin utamana dina aktipitas jasa ngolah logam jeung Baihaoze kapang utamana dina aktipitas kapang jeung tambahan production.In kana jasa hiji-eureun tina desain , prototipe, kapang, produksi jeung asembly. Rex ogé nyadiakeun layanan nilai-ditambahkeun, kayaning rojongan rékayasa, desain saran, pamutahiran téhnologi, uji fungsi, sampel bebas, jsb .. Eta mantuan customer pikeun ngurangan ongkos jeung ngaronjatkeun kualitas produk.

 

Layanan kami

    Works kami

    proyék panganyarna

    Ieu proyek produk beberesih nu sells ka Jepang. Urang disadiakeun dina design optimization sarta tungtungna proyék ieu datang ka pasar jeung anggaran low.

    nempo leuwih
    WhatsApp Online Chat!